avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penala??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penala??

Daca cineva iti spune in gura mare intr o sala ca esti "urmarit"(probabil ori a spart mailul ori...nu stiu cum, are pe cineva care este ITist)pe siteuri chiar daca idul nu este cel pe care l a mentionat dar iti spune ce convorbiri ai avut pe acel site si probabil mai vede si pe alte siteuri ..se pedepseste ?si conform carei legi sau art din lege??probabil...si acum dupa ce voi posta intrebarea ..sunt "urmarit".multumesc.....
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2019
RADU1963, utilizator
Cel mai recent răspuns: RADU1963 , utilizator 14:37, 23 Martie 2019
Nu se intelege clar despre ce anume vorbiti, sens in care fie veniti si cu alte precizari, fie cautati un avocat caruia sa-i povestiti faptele in conditii de confidentialitate.
Multumesc...am intrebat si eu pentru...un prieten.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fara drept cont de email si injurii marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)
Acces neautorizat cont email deeaa5 deeaa5 Buna ziua, Prietena actuala a fostului meu prieten se pare ca ne urmareste, pe mine si pe sotul meu. Nu mai povestesc toate prostiile pe care le face femeia ... (vezi toată discuția)
Diicot si violarea corespondentei AnCuTsA AnCuTsA Buna seara.Am si eu nevoie de ajutor daca se poate.Acum 2 ani mi-a fost spart calculatorul.Cine a facut treaba aceasta,a trimis niste mailuri aiurea altor ... (vezi toată discuția)