avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comfirmare renunțare urmarire penală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comfirmare renunțare urmarire penală

Buna ziua ! Pentru confirmarea la renunțarea urmariri penale art318 al.12. Fiind citat la urmatorul termen ca intimat faptuitor sa ma prezint la termen atat eu cat si persoana vatamata cu care deasemenea m-am impacat si si-a retras plangerea daca nu ne vom prezenta se va da soluția in lipsa partilor menționez că este al doilea termen si abea la al doilea termen am fost citații dar din cauza servicilor nu putem ajunge. Se poate si respinge comfirmarea la urmarirea penala in caz de neprezentare
Despre ce infractiune este vorba?
Inselaciune art244 al3 valoare 400 lei. Restituit persoana vătămată si a retras plangerea.
Mai bine spus o mica neînțelegere dar asa a fost incadrata.
Am vorbit si cu persoana vătămată nu ne putem prezenta nici la al doilea termen eu am un servici in care nu pot sa imi iau liber in acea data acea persoana e in alta localitate unde munceste. Se poate dispune sa se respinga cererea de confirmare pentru ca nu ne-am prezentat nici la al doilea termen ?

Dacă v-ati impacat, trebuia sa se dispună clasarea, nu renuntare la up.
Mergeți la instanta si invederati ca v-ati impacat.

Alte discuții în legătură

Este obligatorie prezenta la citare pt confirmare renuntare urmarire penala marian22224 marian22224 Buna ziua, am fost achitat intr-un proces penal ca urmare a impacarii , am primit acasa Ordonanta de renuntare a urmaririi penale , mai este necesar sa ma ... (vezi toată discuția)
Obiect: confirmare renunţare urmărire penală Sorin4UK Sorin4UK Sunt intimat intr-un proces care are obiectul mentionat anterior fara nicio alta referinta. Ce inseamna aceasta si ce obligatii am ? (vezi toată discuția)
Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)