avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorii contribuții de sănătate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorii contribuții de sănătate

Bună seara,
Am primit un certificat fiscal în care figurez cu datorii pentru contribuții de sănătate calculate la venituri realizate in 2008-2011. In perioada 2007-2011 am avut un PFI deschis în baza unei convenții civile, dar in 2011 la închiderea conventiei am solicitat un certificat fiscal în care nu apar cu datorii. Am înțeles că este vorba de o lege apărută în 2011 aplicata retroactiv. Cum pot contesta aceste datorii? Menționez că în acea perioadă eram studentă la stat, iar decizia de impunere a fost emisă in 2013 și trimisă catre fosta adresa de domiciliu.
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2019
chrysthyn, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere pfi chrysthyn chrysthyn Buna ziua, Am primit luna trecuta o Decizie de impunere din oficiu pentru contributia de asigurari sociale de sanatate la care am drept de contestatie . Va ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate pfa/pfi RominaDavid RominaDavid Buna! Am obtinut venituri din activitati independente inceptand cu luna septembrie 2009 pana in martie 2010 ca PFI. Din aprilie 2010 am PFA. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)