avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitute de trecere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitute de trecere

Mai este valabil în 2019 specificațiile dintr-un contract de vîn-cump datat în 1949 referitor la dreptul de servitute de trecere neînscris la cf. Menționez că situația juridică în acel condomeniu ,curte cu teren divizat mai puțin spațiul de intrare prin zona porții ?

Alte discuții în legătură

Drept de acces pedestru si auto curte comuna cu cota parte in indiviziune zoltan58 zoltan58 sunt proprietar prin succesiune de 1 an parintii mei au cumparat in 2001 un imobil care este fond infundat ,in curte comuna nu au avut mijloc auto,au in fata ... (vezi toată discuția)
Servitute coracora19 coracora19 Am si eu o probl legata cu acest drept de servitute. Casa parinteasca a fost impartita prin act de partaj voluntar in trei loturi. Toti avem iesire la drumul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! suntem in situația in care curtea noastră se afla ... Ammatoms Ammatoms Buna ziua! Suntem in situația in care curtea noastră se afla in interiorul unei alte curtii, ieșirea făcându-se printr-o zona comuna. Problema este ca ... (vezi toată discuția)