avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Când voi avea permisul inapoi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Când voi avea permisul inapoi

Am cumpărat o masina cu numere de Slovacia acum o luna , iar ieri am fost oprit de poliție și mi s a întocmit dosar penal și reținerea permisului și pentru numere false pentru ca fostul proprietar a avut numere roșii care au expirat iar eu circulam cu numerele de Slovacia , masina fiind radiată in țara respectiva .
Iar la vânzare mie nu mi s a comunicat faptul ca masina a fost înscrisă , domnul respectiv mi a spus ca actele sunt valabile încă 6 luni iar eu pot conduce masina pana in Septembrie .
Ce este de facut ? Am primit o dovada pentru reținerea permisului de conducere dar acesta este fără drept de conducere ? Menționez sa repet faptul ca eu nu aveam habar ca masina a fost înscrisă pe România .
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
Heidaei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Heidaei , utilizator 08:27, 27 Martie 2019
Buna ziua,
La un an dupa executarea pedepsei pentru circulatie cu numere false.
Pedeapsa este de la 1 la 5 ani ... EU vred ca AS fii absolvit de vina , dar Pentru asta TRB sa astept instansa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Conducere pe drumuri publice cu numere false de inmatriculare vezecs vezecs Buna ziua, Dupa cum spune si titlul am fost oprit in trafic de organele de politie unde s-a constatat ca numerele aplicate pe masina sunt false. Sa va explic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am circulat din neatenție cu numerele rosii expirate ... Alex_pgt Alex_pgt Buna ziua Am circulat din neatenție cu numerele rosii expirate de cateva ore. Mi sa întocmit dosar penal! Asigurarea era încă valabilă, dosarul pentru ... (vezi toată discuția)