Va mulțumesc pentru răspunsuri, as incerca sa merg pe o reprezentare de mine însumi, bănuiesc că procurorul militar nu va dori sa mă încurce, nu stau foarte bine cu banii, am și niște probleme medicale cu unul dintre copii și cred că aș putea să fiu în stare să mă apăr și singur după o documentare mai amănunțită!
Încă o dată va mulțumesc și aștept cu interes un răspuns pe tema suspendării permisului
adrian@13 a scris:
Bună dimineața! Pentru circulația cu numere expirate, mai ales de câteva ore, nu se pune problema unei trimiteri în judecată (nu am auzit niciun caz). Dacă sunteți militar, cercetările vor fi preluate de Parchetul Militar din zona dumneavoastră. Nici la ei nu am auzit de vreo trimitere în judecată în astfel de situații. În cel mai rău caz, se va aplica o renunțare la urmărirea penală și nu vă va afecta în carieră și nu veți avea nimic la cazier. De asemenea puteți încerca o apărare pe eroare cu privire la momentul la care dumneavoastră ați crezut că expiră numerele. Faceți copii la toate actele (asigurare, programare pentru înmatriculare etc). Aveți dreptul de a vă angaja un avocat care sa va reprezinte interesele în dosar. Cu privire la suspendarea permisului, nu sunt la curent cu prevederile legale, dar, voi reveni cu un răspuns.