avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Valabilitate certificat de urbanism
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Valabilitate certificat de urbanism

Este posibil ca un C.U. sa aibe valabilitate 36 luni in conditiile in care legislatia prevede perioada de valabilitate intre 6 si 24 luni?

Alte discuții în legătură

Legislatie privind garantia produselor intre societati comerciale cyan cyan un client solicita un termen de garantie de 36 sau chiar 60 de luni de la livrare ptr ca acesta este termenul solicitat de beneficiarul final dar i-am spus ca ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca soledad soledad Lucrez in cadrul unei societăţi multinaţionale. Am fost angajată în ianuarie 2011 pe o perioada determinata de 6 luni. Dupa asta mi s-au mai facut 2 ... (vezi toată discuția)
Buna seara BaleaGabriela94 BaleaGabriela94 Asi avea si eu o intrebare .....am un teren de vanzare si mi sa cerut Certificatul Urbanistic si de unde pot sa il obtin si in cat timp pot sa il am. Am auzit ... (vezi toată discuția)