avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordare Ajutor deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordare Ajutor deces

Buna ziua. Cumnata mea a decedat in 2018, fiind singurul parinte a doi copii minori, si avea o asigurare facuta la cei de la NN..care ne au dat un ajutor de deces . Copii cand pot folosi ajutorul acesta, la implinirea varstei de 18 ani sau si acum?
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 13:19, 25 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ajutorul de deces trebuie solicitat de la Primaria. Sumele din acea asigurare se restituie conform clauzelor din contractul de asigurare. Mai bine mergeti sa discutati cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o problema legata de moartea fratelui meu ... gospodariupaul gospodariupaul Buna ziua! Am si eu o problema legata de moartea fratelui meu in Italia! Cu toate eforturile am reusit sa il aducem in tarasi sa il inmormantam! Am inteles ... (vezi toată discuția)
De ce in cazul pensionarului sau asiguratului poate cere ajutorul ... Mladin Sandina Mladin Sandina De ce in cazul pensionarului sau asiguratului pot cere ajutorul de inmormantare membrii familiei sau orice persoana care dovedeste ca a suportat cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare Ilieionut Ilieionut Buna ziua . soacra mea este pensionata pe caz de boala . beneficiaza de ajutorul de inmormantare ??? Si care este cuantumul ajutorului ??? (vezi toată discuția)