avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate arhiva fostei facultati Mihai Viteazu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

arhiva fostei facultati Mihai Viteazu

Buna ziua! As vrea sa aflu si eu unde s-a mutat arhiva fostei Universitati Mihai Viteazu din Craiova. Mentionez caci cu multi ani in urma am fost studenta acolo iar in urma abandonarii facultatii nu am retras dosarul de inscriere in care aveam diploma de bacalaureat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: emilia_cristina , utilizator 17:17, 21 Noiembrie 2024
buna ziua, in cazul in acare mai sunteti pe aici , am rasounsul pt dvs
Arhiva ecelei facultati se afla pe str . Amaradia nr. 43 Craiova, vedeti ca nu este specificat nimic pe cladire , sper sa va fiu de ajutor
Bună ziua, și eu am pierdut o foaie matricola eliberata de Facultatea Mihai Viteazul, am fost la adresa menționată de d-vostra dar este închis (pare a fi un depozit). Aveți cumva un nr. de contact?
Va multumesc anticipat!
sorin.radu a scris:

buna ziua, in cazul in acare mai sunteti pe aici , am rasounsul pt dvs
Arhiva ecelei facultati se afla pe str . Amaradia nr. 43 Craiova, vedeti ca nu este specificat nimic pe cladire , sper sa va fiu de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a elibera dosarul in vederea licentei petre_17 petre_17 Facultatea la care am absolvit refuza sa ne elibereze actele (eliberare adeverinta absolvire;supliment diploma sau foaie matricola;diploma de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am absolvit o universitate particulara, gheorghe cristea ... florinschumi florinschumi Buna ziua, Am absolvit o universitate particulara, Gheorghe Cristea din Bucuresti , in 2003 , dar nu am primit foaia matricola . Am dat licenta la ASE ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bac de la universitate camy41 camy41 Buna ziua. Am terminat facultatea in Romania, Braila la Universitatea Constantin Brancoveanu in 2005. La ridicarea diplomei de licenta au refuzat sa imi ... (vezi toată discuția)