avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia privind domeniul apararii nationale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia privind domeniul apararii nationale

Buna ziua! M-am inscris recent in armata si am inceput pregatirea pentru filiera indirecta a ofiterilor. Urmeaza sa dau un test care contine 30 de intrebari din legislatia in domeniul apararii nationale. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o bibliografie sau tematica, nu gasesc absolut nimic pe internet decat legi partiale si franturi. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
danteintl9106, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:30, 25 Martie 2019
Vedeti acest link
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Mai multe intrebari intr-o postare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, In cadrul unei publicari am adresat mai multe intrebari(in categoria\\"discutii contabile si fiscale\\", forum\\"Contabilitate in general\\"), ... (vezi toată discuția)
Asociat sau administrațor la srl cod caen bolt si angajat m.a.i.? ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Stie cineva daca am voie să am SRL, asociat sau administrațor, cu cod CAEN Bolt si sa fiu si angajat M.A.I. la pompieri sau armata? Multumesc ... (vezi toată discuția)