avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Este adevărat ca,dacă nu te prezinți nici a treia ora la notar cu frații pentru succesiune se va face succesiunea fără tine??și nu mai ai nici un drept?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:58, 25 Martie 2019
Buna seara,
NU cel mult se poate considera ca nu acceptati succesiunea si sa fiti decazut din drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pentru dezbaterea mostenirii victor_2013 victor_2013 Buna seara, Acum cca 8 luni, a decadat tata, iar dupa cca 1 luna am dat declaratie de acceptare a succesiunii. Intre timp fratele meu vitreg a facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar ... Daniela2275 Daniela2275 Buna ziua! Ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar in cazul dezbaterii mostenirii unei surori decedate recent?Isi pierde calitatea de ... (vezi toată discuția)
Succesiune Claudia Monica Claudia Monica Noi suntem 4 frați(2 fete și 2 băieți)..Mama noastră a decedat de 19 ani și de abia acum tatăl nostru ne-a chemat la notariat pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)