Da, practic prin instanta va poate evacua dar dureaza...
In urma cu mai mult timp chiar recomandam sa isi angajeze avocat chiriasul in caz de proces deoarece cu cat sta mai mult cu atat este mai avantajos si avocatii mai pot amana.
Recomandam un calcul pe chirie si plata la avocat pentru amanari pentru a se vedea cum este mai rentabil...mai ales daca exista si neintelegeri...
De multe ori, dupa parerea mea, justitia poate rezolva si implicit problemele...
Eu nu am plătit chirie pe toți acești ani deoarece proprietarul mă lăsat sa stau în casa nefolosind-o dar în acest timp eu am făcut reparațiile necesare casei fiind bătrânească și plătind în toți acești ani impozitul la primarie. multumesc
Domnule avocat eu vreau sa cumpăr aceasta casa dar nu pot sa le dau prețul pe care îmi cere copii în acceadă casa este și muna mea de 17 ani.aici este problema
Drept de creanta
monica1976
Buna seara,
As dori sa ma ajute cineva cu un sfat.
Locuiec de 5 ani in casa fostului meu prienten care a decedat de curand si cu care aveam un raport de ... (vezi toată discuția)
Partaj
mariw
buna ziua. am 20 de ani,locuiesc cu parinti si cu bunica,bunicul meu a plecat din casa,acum traind in concubinaj cu alta femeie. acum vrea sa ne evacueze ... (vezi toată discuția)