avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt in concubinaj cu o femeie de 35 ani.Am creat o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt in concubinaj cu o femeie de 35 ani.Am creat o societate ...

Sunt in concubinaj cu o femeie de 35 ani.Am creat o societate comerciala, acum 28 de ani. Ia a rămas văduvă in '88 și de atunci eu am ajutat la creșterea celor doi copii.6-7 ani. În urmă cu 17 ani, a cumpărat un apartament pe numele ei.Acum circa 2 ani,pe diferite motive,a trecut firma pe numele ei,iar acum câteva săptămâni,prin înșelătorie,mă pus să semnez niște acte, chipurile pentru bancă,printre care și un act prin care eram exclus din societate,act de care am luat la cunoștință abea după o lună.( Perioadă în care ea a fost plecată în Spania) Acum vrea să mă de-a afară și din casă. Menționez că toate actele,care dovedeau participarea mea în casă,au dispărut.Inclusiv actul în care eu am vândut apartamentul ce îl primisem moștenire. CE SFAT PUTEȚI SĂ-MI DAȚI ?
Ca sa va ”excludă” din societate, trebuia hotarare AGA. Aceasta se poate ataca in instanta.
Daca vrea sa vă evacueze, aveti un drept de retentie.
Pentru actele semnate, asa cum ziceti dvs. , puteti sa-i faceti plangere pentru înșelătorie.

Oricum, e clar, că vă trebuie un avocat!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de mostenire falibogacarmen falibogacarmen buna ziua. am 44 ani ,nu am fost casatorita legal niciodata ,dar am trait in concubinaj timp de 10 ani cu un barbat care a decedat acum 4 ani.Am locuit ... (vezi toată discuția)
Partaj mariw mariw buna ziua. am 20 de ani,locuiesc cu parinti si cu bunica,bunicul meu a plecat din casa,acum traind in concubinaj cu alta femeie. acum vrea sa ne evacueze ... (vezi toată discuția)
Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care ... alex201888 alex201888 Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care am achizitionat-o inainte de casatorie, prin credit PC, durata 25 ani, deci este bun propriu. ... (vezi toată discuția)