avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de mostenire

buna ziua.
am 44 ani ,nu am fost casatorita legal niciodata ,dar am trait in concubinaj timp de 10 ani cu un barbat care a decedat acum 4 ani.Am locuit amindoi intr-o garsoniera care era pe numele dinsului si este si in momentul de fata .El a fost casatorit si are o fica care in toti anii cit eu am stat cu tatal ei ea (fica) nu a venit niciodata la el in casa.Acum ea a venit in tara si vrea sa ma dea afara din casa desi nu s-a facut pina acum nici o succesiune si nu are nici un act de proprietete.Va cer d-voastra parerea ptr. ca sunt disperata si nu stiu ce sa fac .
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: falibogacarmen , utilizator 15:54, 7 August 2016
Buna seara,
Din pacate, fiica este singura mostenitoare.
Chiar daca nu a dezbatut succesiunea va putea sa solicite evacuarea dumneavoastra.
va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care, eventual, sa va ajute sa va recuperati o parte din investitiile din casa.
mentionez ca acel imobil nu este intabulat , iar ectele imobilului sunt de negasit
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2016
falibogacarmen, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri ionica_nicolita70 ionica_nicolita70 buna ziua, am trait in concubinaj timp de 5 ani,amindoi avem un copil rezultat dintr_o casatorie anterioara. in tot acest timp am muncit in Spania pentru a ... (vezi toată discuția)
Concubinaj ionela1965 ionela1965 Dacă au trăit 5 ani in concubinaj și a făcut un credit pt a cumpara o casa apoi sau cununat legal și sau despărțit în fapt,poate primi bani creditului ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotiei teodorescusandu teodorescusandu Sora mea a trait in concubinaj cu un barbat timp in care au construit o casa si au dat nastere unui copil.Locul pe care s-a construit casa apartinea mamei care ... (vezi toată discuția)