buna ziua.
am 44 ani ,nu am fost casatorita legal niciodata ,dar am trait in concubinaj timp de 10 ani cu un barbat care a decedat acum 4 ani.Am locuit amindoi intr-o garsoniera care era pe numele dinsului si este si in momentul de fata .El a fost casatorit si are o fica care in toti anii cit eu am stat cu tatal ei ea (fica) nu a venit niciodata la el in casa.Acum ea a venit in tara si vrea sa ma dea afara din casa desi nu s-a facut pina acum nici o succesiune si nu are nici un act de proprietete.Va cer d-voastra parerea ptr. ca sunt disperata si nu stiu ce sa fac .
Buna seara,
Din pacate, fiica este singura mostenitoare.
Chiar daca nu a dezbatut succesiunea va putea sa solicite evacuarea dumneavoastra.
va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care, eventual, sa va ajute sa va recuperati o parte din investitiile din casa.
Concubinaj
ionela1965
Dacă au trăit 5 ani in concubinaj și a făcut un credit pt a cumpara o casa apoi sau cununat legal și sau despărțit în fapt,poate primi bani creditului ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotiei
teodorescusandu
Sora mea a trait in concubinaj cu un barbat timp in care au construit o casa si au dat nastere unui copil.Locul pe care s-a construit casa apartinea mamei care ... (vezi toată discuția)