Dacă au trăit 5 ani in concubinaj și a făcut un credit pt a cumpara o casa apoi sau cununat legal și sau despărțit în fapt,poate primi bani creditului inapoi? Multumesc
Buna seara,
Ce treaba are traitul in concubinaj cu creditul si cu plata lui?
Viata in concubinaj nu reprezinta crearea de legaturi legale si nici de obligatii.
Buna seara,fica mea a trait cu un baiat 5 ani acum 6 luni sau cununat,inainte de cununie fica mea a facut un credit de 30000 lei pt a cumpara o casa la tara de la rudele baiatului,de 3 saptamani sau despartit si vor divorta,el ramane cu casa si fata cu creditul? Intrebarea mea ce sanse are sa si recupereze bani pt creditul care la făcut daca il da in judecata ,nu au făcut actele pe casa .multumesc
Buna seara,
Daca imobilul s-a cumparat inainte de casatoria LEGALA atunci este al fetei ca inteleg ca s-a cumparat pe numele ei.
Daca acea casa s-a cumparat dupa casatorie se va imparti dupa un algoritm in functie de cum si cat va dovedi fata ca a contribuit la cumpararea casei si cat el.
Impartire bunuri
alex201888
Buna seara, spuneti-mi si mie va rog o parere despre urmatoarea speță: cuplu format de peste 15 ani (stiu ca nu conteaza durata), IN CONCUBINAJ, sta in ... (vezi toată discuția)