avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria cu un cetatean brazilian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria cu un cetatean brazilian

Buna ziua, urmează să mă căsătoresc cu un cetățean brazilian si am cateva intrebari
Actele ei trebuie traduse în românia?
La ambasada ni s-a spus că îi trebuie o declarație notariala cum ca nu a fost căsătorită, dar la biroul notariala de acolo i sa spus ca nu stiu cum ar trebui sa faca o astfel de declarație
La ORI, pentru permisul de ședere, cat durează până acesta este gata?
Avand in vedere ca ea a fost deja anul acesta 7 saptamani in Romania, si alte 7 in europa, ea poate veni în țară in iunie? Se percepe o taxa daca trece de timpul de ședere permis, chiar dacă ea vine in scopul căsătoriei? Pot face o cerere de viză ca aceasta sa vina mai devreme?
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
OvidiuSPirvu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cetățean roman căsătorit cu soție de naționalitate kuwaitiana Alex Dobrescu Alex Dobrescu Bună ziua, ma numesc Alexandru și sunt căsătorit cu soția mea de 7 ani;ea este cetățean kuwaitian ; deținem certificat de căsătorie eliberat de ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman Alesika Alesika Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu? (vezi toată discuția)