Buna ziua. Am angajat prin contract inregistrat ITM o persoana ptr un post liber in firma,cu perioada de proba 90 zile.Dupa 32 zile am incheiat contractul de munca in conditii legale. Fostul angajat,desi l-am notificat prin posta cu confirmare de primire si prin sms nu se prezinta sa-si ridice drepturile salariale ramase,lichidarea, si solicita prin sms sa-i trimit banii in cont bancar sau prin mandat postal ,desi este din acelasi oras .amenintand cu ITM.Noi nu am dat niciodata salariul in cont bancar sau prin posta. Ce trebuie sa fac ?
Multumesc anticipat
Da,avans pe 25 ale lunii si lichidare pe 10 ale lunii (pct.4 din cim),deci datele la care se dau drepturile salariale,in forma tipizata a cim nu este prevazuta modalitatea ptr ca se intelege ca se da prin semnare stat de salariu la locul de munca,logic, Deci nu este scrisa modalitatea,contractul este inregistrat la ITM si nu au fost observatii sau respins. Daca s-ar scrie si toate lucrurile care sunt logice nu ar mai avea 2 pagini.
Art. 166 C.mun.
(1) Salariul se plateste in bani cel putin o data pe luna, la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.
(2) Plata salariului se poate efectua prin virament intr-un cont bancar.
.....
Angajatorul nu poate dispune efectuarea plăţii salariului prin virament bancar fără acordul salariatului.
Dacă părţile nu au stabilit, prin acord expres sau tacit, locul unde se va face plata salariului, atunci urmează a se aplica dispoziţiile art. 1104 din Codul civil, plata urmând a se face aşadar la domiciliul (sediul) debitorului, adică al angajatorului. (Ovidiu Macovei, Conţinutul contractului individual de muncă, Editura Lumina Lex, Bucureşti, 2004, p. 204)