avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA radiat din oficiu - pasi urmatori
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA radiat din oficiu - pasi urmatori

Buna ziua,
Se pare ca PFA-ul meu a fost radiat din oficiu de Recom pentru ca nu am modificat la timp numarul de clase de activitati CAEN. Ce trebuie sa fac ca sa obtin confirmarea radierii? Care sunt pasii urmatori pe care trebuie sa ii parcurg? Trebuie depus ceva si la ANAF?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mag82 , utilizator 06:29, 28 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa depuneti declaratia unica la finante pentru aceste luni din 2019 doar prin internet folosind spatiul privat virtual pentru inchiderea pfa si de la ei.
Multumesc! De la ONRC nu-mi trebuie nimic? Un act care sa dovedeasca radierea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, mergeti si le solicitati hartia.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu unei intrepr individuale radiate yoyo_lia yoyo_lia O intrepr individ radiata din oficiu cf 182 dupa 18 martie se reiinfiinteaza tot sub forma intrep indiv. cu aceeasi structura ca inainte de radiere. Dupa ... (vezi toată discuția)
Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)