avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Patrimoniu unei intrepr individuale radiate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Patrimoniu unei intrepr individuale radiate

O intrepr individ radiata din oficiu cf 182 dupa 18 martie se reiinfiinteaza tot sub forma intrep indiv. cu aceeasi structura ca inainte de radiere.
Dupa radiere cum/unde ramane patrimoniu I.I.-ului radiat- sub ce forma scrisa?
La infiintarea noii I.I. cum/unde treci patrimoniul?-sub ce forma scriptica, ce acte?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:17, 1 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca inca nu ati depus la finante prin internet folosind contul de pe spatiul privat virtual declaratia unica pentru cele cateva luni din 2019 pentru inchiderea primeia, veti vinde direct catre cea noua cu factura si bon fiscal de la casa de marcat sau cu factura si chitanta daca nu erati obligat la folosirea casei de macat. Dar asta cat mai repede pentru ca aveti maxim 30 de zile de la decizia de radere sa depuneti acea declaratie unica si la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Radiere a unui i.f. gabr gabr Bună ziua, am facut o cerere de radiere a unui i.f. neplatitor de tva la registrul comertului ,am ramas in raportul de gestiune cu o valoare de 4000 lei ,ce ... (vezi toată discuția)
Radiere intreprindere individuala Cessyka Cessyka Buna ziua. Am un I.I. din 2014 cu 13 obiecte de activitate pe certificatul constatator. In 2016 s-a dat o lege care limiteaza obiectul activitatilor pt II-uri ... (vezi toată discuția)