Buna ziua! Am un copil care împlinește 2 ani in octombrie. Întrebarea mea este daca mă întorc la serviciu acum as putea să mă mai întorc în concediu creștere copil peste vreo doua luni?
Acordarea indemnizației pentru creșterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserție se face la cererea scrisă a persoanei îndreptățite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condițiilor prevăzute de ordonanța de urgență nr.111/2010.
Va mulțumesc pentru răspuns! As mai avea o nelamurire. Daca lucrez acum doua luni și apoi revin in ccc, ca sa primesc stimulentul de inserție pana la vârsta de 3 ani pot să mă întorc la serviciu oricând sau tot până la 1 an și 10 luni?
Pana cand implineste copilul varsta de 1 an si 10 luni , va puteti intoarce pentru a beneficia de stimulent pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil.
Ccc
Monica21
Urmeaza sa nasc luna aceasta si sunt detasata de aproape 2 ani la o institutie. As vrea sa ma intorc cat mai repede la munca insa societatea la care sunt ... (vezi toată discuția)