avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Întoarcere în ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Întoarcere în ccc

Buna ziua! Am un copil care împlinește 2 ani in octombrie. Întrebarea mea este daca mă întorc la serviciu acum as putea să mă mai întorc în concediu creștere copil peste vreo doua luni?
Cel mai recent răspuns: paperjam , utilizator 17:38, 26 Martie 2019
Da, puteti face asa ceva.

Acordarea indemnizației pentru creșterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserție se face la cererea scrisă a persoanei îndreptățite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condițiilor prevăzute de ordonanța de urgență nr.111/2010.
Va mulțumesc pentru răspuns! As mai avea o nelamurire. Daca lucrez acum doua luni și apoi revin in ccc, ca sa primesc stimulentul de inserție pana la vârsta de 3 ani pot să mă întorc la serviciu oricând sau tot până la 1 an și 10 luni?
Pana cand implineste copilul varsta de 1 an si 10 luni , va puteti intoarce pentru a beneficia de stimulent pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil.
Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cic miriam101 miriam101 Buna ziua! Am o neclaritate privind art. 2, al.1 din OUG 111/2011. Doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie prevazut la art.7. Cum sa procedez? Optez ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Ccc Monica21 Monica21 Urmeaza sa nasc luna aceasta si sunt detasata de aproape 2 ani la o institutie. As vrea sa ma intorc cat mai repede la munca insa societatea la care sunt ... (vezi toată discuția)