avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Clauza confidentialitate contract gradinita privata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Clauza confidentialitate contract gradinita privata

In contractul incheiat cu o gradinita privata se mentioneaza, la cap. CARACTERUL CONFIDENTIAL astfel:
"O parte contractanta nu are dreptul, fara acordul scris al celelalte parti:
1) sa faca cunoscut contractul sau orice prevedere a acestuia unei terte parti in afara celor implicate in indeplinirea contractului;
2) Sa utilizeze informatiile si documentele obtinute sau a celor la care are acces in perioada de derulare a contractului, in alt scop decat acela de a-si indeplini obligatiile contractuale;
3) dezvaluirea oricarei informatii fata de persoanele implicate in realizarea contractului se va face confidential si se va extine numai asupra acelor informatii necesare realizarii contractului.

Intrebarile mele ar fi: In cazul unei reclamatii la ANPC, pot dezvalui date ref la acest contract? Daca citesc pct 1, se pare ca nu. Ma puteti lamuri?
Si a doua intrebare ar fi: Ce inseamna, mai clar, pct.3?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madavl , utilizator 20:02, 26 Martie 2019
nu se mentioneaza si exceptiile legale?
punctul 3 inseamna ca ii spuneti persoanei..... doar atat cat trebuie sa stie ca sa execute contractul.. si o faceti in mod discret. de exemplu, o ingrijitoare nu are voie/ nevoie sa stie cat platiti dvs lunar.
ca sa va duceti la ANPC trebuie mai intai sa va manifestati fata de prestator, in scris, lucru care poate insemna incetarea contractului. ANPC va cere dovada ca ati incercat concilierea prealabila
Nu se mentioneaza, de aceea am si intrebat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte valabile pentru desfasurarea 7022 - activitati de consultanta pentru afaceri si management Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Am nevoie de urmatoarele raspunsuri: - ce contracte pot fii utilizate pentru desfasurarea in bune conditii a 7022; - modele actualizate ale ... (vezi toată discuția)
Contract de consultanta magione magione Am o agentie de plasare forta de munca in strainatate(sunt incepatoare),am inregistrat-o la ITM S si in zilele urmatoare astept un reprezentant de la ITM ... (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate Buna ziua, As dori sa aduc in discutie urmatoarea chestiune: La incheierea unui contract de confidentialitate, angajatorul este obligat sa adauge la ... (vezi toată discuția)