Bună ziua! Am 2 propriri pe salariu, drept urmare angajatorul îmi reține 1/2 din salar, iar banca îmi blochează orice încasare, inclusiv salariala, asta însemnând ca de fiecare data sa sun la banca să-mi deblocheze conturile. Astăzi am alimentat contul meu la un bancomat ATM cu suma de 500 de lei pentru a putea face doua tranzacții online. Banca mi-a reținut banii și mi-au spus ca nu pot fi deblocări, asta fiind legea. Întrebarea mea este urmatoarea: Voi putea beneficia de suma respectiva, o voi putea recupera cumva, din moment ce nu reprezinta nicio încasare de la nicio alta persoana fizica sau juridica, reprezinta pur și simplu o alimentare de cont!? Mulțumesc anticipat!
gi-jane2
Moderator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Voi putea beneficia de suma respectiva, o voi putea recupera cumva, din moment ce nu reprezinta nicio încasare de la nicio alta persoana fizica sau juridica, reprezinta pur și simplu o alimentare de cont!?
Despre poprire
yonutz113
Buna seara
Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)