avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare auto

Bună ziua,
Am achiziționat o mașină second hand in România adusă din Germania în octombrie 2018 ,toate actele cu care mașina a venit din Germania sunt în regulă ,a trecut de registru auto român și sunt la a treia înmatriculare provizorie deoarece politia română nu îmi eliberează numerele definitive, pe motiv că plăcuțele de numere din Germania figurează pierdute în baza de date a autorităților germane Nu primim nici o explicație în legătură cu soluționarea acestei probleme ce se poate face în această situație?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism kitty24 kitty24 Buna ziua, Intentionez sa achizitionez o masina, second hand, adusa din Germania si sa o inmatriculez in Romania, pe numele meu. Stiu ca pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)
Probleme cu inmatricularea marius 234 marius 234 Buna ziua ! am o problema tare complicata cu inmatricularea unei motociclete.Anul trecut am cumparat o motocicleta second hand de la o societate comerciala de ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere provizorii de germania pentru 3 zile relu58 relu58 Buna ziua, Am cumparat din Germania o masina second hand pe care am adus-o pana in Romania avand documentele masinii: briful mare, briful mic, verificarea ... (vezi toată discuția)