avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu crestere copil

Buna ziua! Am si eu o problema, nevasta mea a nascut in 26 ianuarie din 26 pana in data de 9 martie a stat in cele 42 de zile obligatorii dupa nastere, a avut concediu de la medicul de familie pana in data de 9 martie care a picat sambata, intreruperea contractului de munca a fost facut cu data de 11.03.2019 am fost la primarie sa depunem dosarul pentru indemnizatie crestere copil ai Doamna de acolo a spus ca nu e in regula decizia de incetare a contractului pentru ca e facuta cu data de 11 iar data de 10 care e duminica ramane descoperita, mi-a dat doua variante.
1. Sa modifice contabila firmei in revisal.
2. Sa ii fac o cerere de concediu pentru data de 10.
Evident am sunat-o pe contabila si mi-a spus ca nici una din cele doua variante nu e buna si ca asa e normal sa faca intreruperea cu data de 11...
Afecteaza in vre-un fel faptul ca data de 10 find o zi ne lucratoare ramane descoperit?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o nelamurire,sunt in conediu medical in urma unei ... matiuta matiuta Buna ziua Am o nelamurire,sunt in conediu medical in urma unei interventii chirurgicale.Am concediu medical pana maine 08.07 din spital dupa care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Program lucru 12 ore. nu se îndeplinesc minimul de ore lunar, cum se operează în revisal? AtomuleseG AtomuleseG Buna ziua. Pe un punct de lucru sunt doi angajati. Programul este de Luni pana Miercuri 12 ore. Joi 11 ore. Vineri 12 ore. Sambata 11 ore. Duminica 8 ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil pentru al doilea copil, nascut dupa ce primul implineste 2 ani mariavisan mariavisan am o fetita care a facut 2 ani sambata 10.09.2011 si asteptam sa se nasca a doua fetita. De la Directia Muncii mi s-a spus ca trebuie sa lucrez o zi si apoi ... (vezi toată discuția)