avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie permis suspendat

Ma poate ajuta cineva sa redactez o contestatie? Mentionez ca mi-a fost suspendat permisul ptr 101 km/h in localitate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:02, 13 Aprilie 2019
Dacă vă bazați pe abaterea de +/- 3% nu mai depuneți plângere. Nu se mai admit plângeri pe această temă. Dacă aveți alte motive temeinice puteți depune plîngerea.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru radar PGhe PGhe ciculam cu viteza de apoximativ 100 km la ora la iesirea din oras,dar nu mi-am imaginat ca semnul de restrictie inca este de 50 la ora Am fost prins de radar ... (vezi toată discuția)
Toleranta contraventie depasire viteza IONUT CRACIUN IONUT CRACIUN Buna ziua, Recent am fost inregistrat de aparatul radar in localitate circuland cu viteza de 102 km/h. Astfel, mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Contestatie andrei-adrian-constantin andrei-adrian-constantin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ce as mai putea face in astfel de situatie: In luna iunie, anul acesta am fost surprins de aparatul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)