avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cifra de afaceri netă pentru sponsorizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cifra de afaceri netă pentru sponsorizare

Bună ziua.

Având în vedere faptul că, în Codul fiscal se specifică cifra de afaceri, iar în Ordinul 1802 se definește cifra de afaceri netă, ne adresăm dumneavoastră cu următoarea întrebare:

O societate plătitoare de impozit pe profit la calculul cifrei de afaceri, din punctul de vedere al plafonului de 0,5% pentru sponsorizare, poate include și veniturile din vânzarea activelor 7583 ?

Cu mulțumiri anticipate.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:48, 3 Aprilie 2019
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul facilităților acordate salariaților cu activitate în construcții: cum se calculează cifra de afaceri totală cumulată de la începutul anului, inclusiv din luna de raportare? tatiana1 tatiana1 Veniturile din vanzarea marfurilor altele decat cele din productia proprie intra in\" cifra de afaceri totala cumulata de la inceputul anului,inclusiv din luna ... (vezi toată discuția)
Avansuri in 094 cristinanca cristinanca am inteles ca in declaratia 094 trebuie trecute si avansurile. intrebarea mea este trebuie trecute si avansurile facturate in euro deoarece am simulat ... (vezi toată discuția)
Subventii pentru suprafata apia in cifra de afaceri lexidn lexidn buna ziua! as avea urmatoarea intrebare pentru dumneavoastra : subventiile primite pentru suprafata de la APIA intra in calculul cifrei de afaceri in cadrul ... (vezi toată discuția)