Bună ziua,
Va expun pe scurt situatia in care ma aflu: am mostenit un teren extravilan. Pana in 2013, taxele au fost platite la Primaria comunei unde se afla si de unde s-au emis titlurile de proprietate ,In 2014, Primaria comunei nu a mai incasat taxele, spunandu-mi ca trebuie sa merg la Primaria municipiului pentru ca terenul apartine acesteia. M-am conformat ,am declarat terenul in 2015, numai ca aceasta primarie mi-a calculat taxele pentru 5 ani+majorari de intarziere si mi-au trimis somatie de plata, in data de 09.11.2015. Am facut contestatie in justitie,dar a fost respinsa astfel ca, am platit la inceputul anului 2016, sumele mentionate, dar la acea data, am beneficiat de facilitati fiscale acordate in baza unei HCL, emisa in baza prevederilor OUG 44/2015.
Acum , am primit o Notificare de la Primarie prin care mi se spune ca facilitatile fiscale nu au fost legal acordate, conform constatarii auditorilor Camerii de Conturi, HCL nu a respectat prevederile OUG 44/2015.
Intrebarile mele sunt:
- este justificata aceasta notificare?
- se poate invoca prescrierea?
Deoarece, la domeniul taxe și impozite nu am primit nici o idee la aceste
întrebări, am încadrat problema mea în domeniul juridic, dar
ca forum nu știu dacă e corect, Totuși sper sa primesc măcar o idee ce pot face în aceasta situație, pentru care va multumesc!
Aplicare oug 44/2015
hr
Buna seara,
Va prezint situatia in care ma aflu: am mostenit un teren extravilan. Pana in 2013, taxele au fost platite la Primaria comunei unde se afla si de ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2015
llepadatu
Buna ziua,
Referitor la OUG 44/2015 privind acordarea unor facilitati fiscale ,pot beneficia de reducerea majorarilor si cei care au incheiat contracte de ... (vezi toată discuția)