avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creditul prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creditul prima casa

Buna ziua.
Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste un credit imobiliar prima casa si aici ma refer la una dintre conditiile de natura juridica si anume - daca detin, in urma decesului tatalui meu, in coproprietate cu mama si alti 2 frati un apartament cu suprafata utila de 54 metri patrati, sant eligibil pentru a accesa creditul prima casa?
Mentionez ca in declaratia notariala pe care trebuie sa o completez apare formularea - sa nu detin in totalitate sau partial cu sotul sau sotia o proprietate a carei suprafata utila sa nu fie mai mare de 50 de metri patrati.
Doresc sa mentionez faptul ca nu sant casatorit iar creditul doresc sa-l accesez in calitate de titular de contract sau coplatitor impreuna cu prietena mea.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Schimbare titular credit "prima casa" intre cei doi co-proprietari miborion miborion Buna ziua, Am o situatie complicata si din experienta neplacuta avuta cu functionarii bancii, as dori putin ajutor in situatia urmatoare: Am cumparat prin ... (vezi toată discuția)
Prima casa AdiIuli AdiIuli Buna ziua, imi puteti raspunde la o intrebare? Eu detin un apartament de 30 de metri patrati, achizitionat prin programul Prima Casa? As mai putea accesa ... (vezi toată discuția)
Prima casa - eligibilitate CorinaMT CorinaMT Bună ziua, Am o nelămurire referitoare la eligibilitatea pentru a accesa un credit Prima Casa. Soțul meu deține o proprietate însă de dinainte de a ne ... (vezi toată discuția)