avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Problema mare.
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Problema mare.

Sa incep asa am angajat o avocata care mi-a gresit suma pe care eu o aveam de recuperat de la o societate ce a intrat in insolventa. Am castigat procesul am primit sentinta pe aproximativ 15 % din valoarea ce eu o aveam de recuperat de la aceea firma. Acum trebuie sa ma inscriu pe lista creditorilor la tribunal si nu stiu cu ce suma sa ma inscriu ?

Cum ii pot cere despagubiri ca, ea nu a stiut sa faca un calcul de clasa a 2 -a 2+4 = 6 ?
Cu ce acte ma pot inscrie in lista creditorilor ?
Cel mai recent răspuns: enduristu , utilizator 21:27, 25 Noiembrie 2009
Lamasa credala va inscrieti cu debitul pe care-l aveti in inregistrat in contabilitate si pe care-l puteti demonstra cu acte in regula ( contract, facturi acceptate..alte inscrisuri) Taxa de timbru este 120 de lei si timbru judiciar de 0,3 lei.
Multumesc mult !

Acum sunt mai linistit(am actele in regula:contract, facturi acceptate, instintare de plata acceptata) Acum vreau sa recuperez bani de la doamna avocat care nu a stiut sa calculeze, pentru asta o sa stau de vorba cu ea si daca nu o sa ii recuperez o sa stau de vorba cu un alt avocat.

Se poate intra la licitatiile ce vor avea loc pentru a lua bunuri mobile din aceea firma, fara a avea bani numai cu debitul inregistrat ?
Se poate intra la licitatiile ce vor avea loc pentru a lua bunuri mobile din aceea firma, fara a avea bani numai cu debitul inregistrat ?

La licitatie puteti participa numai ca pretul incasat se va impartii la toti crditorii in proportia stabilita prin tabelul de creante
Este foarte important sa vedeti cum arata tabloul de creante ca structura a creditorilor. De asemenea este important ce calitate aveti: creditor garantat sau chirografar si cat reprezinta cuantumul creantei d-voastra in totalul masei credale. Cu acordul creditorilor si daca situatia va permite se poate faproba si o dare in plata a activelor.
Tablul de creante ca structura a creditorilor unde si cand se poate verifica ? 12.12.09 e data limita de depunere a creantelor la tribunal si 08.01,2010 e intalnirea creditorilor la sediul executorului.

Sigur sunt undeva la mijloc cu creanta catre aceeasta regie.
Din experienta dumneavoastra ce sanse sunt sa mai vad ceva bani de la regia asta ce apartine de stat ?
pt. discutii private astept. pm

Multumesc inca odata tuturor.

Alte discuții în legătură

Proceduri judiciare Ariel_tm Ariel_tm Buna ziua, Va rog daca puteti sa ma ghidati in cazul unor proceduri judiciare, dat fiind faptul ca este prima oara cind intimpin aceasta problema. In ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la firma in insolventa dinumarcel dinumarcel Am o mica firma si produc niste piese pe care le vand catre clienti din industrie. Unul dintre clientii (care apare la stiri TV cum ca salariatii blocheaza ... (vezi toată discuția)