Sa incep asa am angajat o avocata care mi-a gresit suma pe care eu o aveam de recuperat de la o societate ce a intrat in insolventa. Am castigat procesul am primit sentinta pe aproximativ 15 % din valoarea ce eu o aveam de recuperat de la aceea firma. Acum trebuie sa ma inscriu pe lista creditorilor la tribunal si nu stiu cu ce suma sa ma inscriu ?
Cum ii pot cere despagubiri ca, ea nu a stiut sa faca un calcul de clasa a 2 -a 2+4 = 6 ?
Cu ce acte ma pot inscrie in lista creditorilor ?
Lamasa credala va inscrieti cu debitul pe care-l aveti in inregistrat in contabilitate si pe care-l puteti demonstra cu acte in regula ( contract, facturi acceptate..alte inscrisuri) Taxa de timbru este 120 de lei si timbru judiciar de 0,3 lei.
Acum sunt mai linistit(am actele in regula:contract, facturi acceptate, instintare de plata acceptata) Acum vreau sa recuperez bani de la doamna avocat care nu a stiut sa calculeze, pentru asta o sa stau de vorba cu ea si daca nu o sa ii recuperez o sa stau de vorba cu un alt avocat.
Se poate intra la licitatiile ce vor avea loc pentru a lua bunuri mobile din aceea firma, fara a avea bani numai cu debitul inregistrat ?
Este foarte important sa vedeti cum arata tabloul de creante ca structura a creditorilor. De asemenea este important ce calitate aveti: creditor garantat sau chirografar si cat reprezinta cuantumul creantei d-voastra in totalul masei credale. Cu acordul creditorilor si daca situatia va permite se poate faproba si o dare in plata a activelor.
Tablul de creante ca structura a creditorilor unde si cand se poate verifica ? 12.12.09 e data limita de depunere a creantelor la tribunal si 08.01,2010 e intalnirea creditorilor la sediul executorului.
Sigur sunt undeva la mijloc cu creanta catre aceeasta regie.
Din experienta dumneavoastra ce sanse sunt sa mai vad ceva bani de la regia asta ce apartine de stat ?
pt. discutii private astept. pm