avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda care are la baza doar o sesizare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda care are la baza doar o sesizare?

Buna ziua,daca exista o petitte pe numele unei persoane,nu se cunoaste persoana,ci doar masina pe care a condus.o,dar care este a unei firme.Nu se incalca principiul.aflarii adevarului?nu trebuie ca politistii sa adune probe pt a se identifica daca persoana care se prezinta este intradevar faptuitorul? Este legal ca politistul dupa audiere si la 1 saptamana de la comiterea faptei sa dea amenda pt tulburarea linistii publice?Asa zis.ul faptuitor nu a vrut sa declare nimic.Este normal ca un alt coleg sa contrasemneze PROCESUL VERBAL?multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Denage, utilizator

Alte discuții în legătură

Art. 198 c. pr. pen. claudio_mario86 claudio_mario86 Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine privind o problema care are legatura cu art. 198. In ziua de 12.09.2010 am avut o altercatie cu o persoana in sect. ... (vezi toată discuția)
Problema privind politia comunitara marcian marcian Buna ziua si respect...decurand am primit si eu o amenda de la politia comunitara pt ce nu stiu ca nu mi-sa spus ce fapta am savarsit si nici ce lege am ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda aplicata pe nedrept ContSters83715 ContSters83715 politistul mi-a dat o amenda pe nedrept ca am sunat la 112 noaptea, reclamand vecinul. Vecinul are mai multe amenzi pt tulburarea linistii publice. Pe ... (vezi toată discuția)