avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acuzata pe nedrept de furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acuzata pe nedrept de furt

Buna ziua! Colegei mele de camera i-a disparut o suma de 50 de euro si ma considera pe mine vinovata. Nu are nicio dovada pentru a ma acuza, am lasat-o sa-mi cotrobaie prin toate lucrurile, de fata cu inca cateva persoane si desi n-a gasit nimic tot ma considera hoata, singurul ei argument fiind acela ca singurul moment in care a lasat geanta cu portofelul nesupravegheate a fost acela cand s-a dus la baie si atunci cand a intrat eu eram in pat si cand a iesit eu eram in picioare, astfel crede ca ma ridicasem sa-i fur banii. A insistat toata seara sa-i dau banii pentru ca era convinsa ca eu i-am luat si mi-a spus ca daca fac asta nu va face nicio plangere, dar eu i-am spus ca din moment ce sunt nevinovata n-am de ce sa-i platesc. Asa ca a facut plangere si nu stiu exact ce va urma...care sunt procedurile, cat va dura...n-am mai avut niciodata o problema de genul. Stiu ca vor veni politistii sa faca rost de probe si as dori sa stiu dupa cat timp dispar amprentele, pentru ca acum 2-3 saptamani am pus mana pe portofelul ei pentru ca ma rugase sa-i fac poza la o legitimatie care se afla in el, ea fiind plecata. Totodata zice ca i-au mai disparut bani si undeva prin octombrie si ma acuza tot pe mine ca i-am furat si atunci desi eu atunci eram plecata acasa...Sunt foarte nelinistita si confuza de-a dreptul socata si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi despre cum sa procedez.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:22, 28 Martie 2019
Daca vi se propune testul poligraf, refuzati, ca in urma testului puteti iesi drept vinovata. Nu va trebuie un motiv, simplul fapt ca nu-l doriti e suficient.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat /suspect de furt ContSters329954 ContSters329954 buna!din casa prietenei mele au disparut 10.000 de lei noi(banii verisoarei ei)...am mers impreuna la politie am declarat ca nu ma nicio legatura cu ... (vezi toată discuția)
Santaj OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Buna ziua, acum o saptamana am fost intr-un club din Bucuresti. Spre dimineata, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in baia baietilor au intrat un baiat ... (vezi toată discuția)