avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Renuntare executare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Renuntare executare silita

Buna ziua
Daca s.a indeplinit obiectul executarii ( preluare minor) ce se intampla mai departe cu executare silita? In calitate de creditor cum pot recupera onorariul executorului si de ce aceasta imi spune sa renunt la execuatare?
Contestatia la executare facuta de debitor ramane fara obiect...cum pot recupera cheltuielile de judecata? Avocatul imi spune ca nu ar trebui sa ne complicam...Si mai exista si un apel pt suspendarea executarii care ramane fara obiect.
Ma intereseaza cheltuiele de judecata chiar nu se pot cere...si onorariul executorului.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:13, 28 Martie 2019
Puteti cere cheltuielile.
Vorbiti cu avocatul ca sa va explice.
Cine stie ce ati facut voi acolo.

Este posibil ca executorul sa nu aiba chef daca mama nu are venituri.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la executarea silita tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Am o nelamurire.Creditorul a deschis actiune de executare silita a unui imobil detinut cu debitorul.Debitorul a reusit sa il convina sa renunte la ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de onorariu dati unui avocat intr-o cauza castigata? gudflo gudflo Va rog sa imi spuneti cum ajung sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata (vezi toată discuția)
Recuperare debit si cheltuieli de executare andreya1202 andreya1202 buna ziua, referitor la executarea abuziva si poprirea conturilor unei societati, la initiativa angajatilor de a-si recupera drepturile banesti, ... (vezi toată discuția)