avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Interviu angajare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Interviu angajare

Buna ziua
Se intampla la interviul pentru angajare sa ti se puna următoarea intrebare :"Si unde lucreaza sotul dvs?"
Personal, mi se pare o intrebare abuziva si nu stiu cum sa reactionez daca voi mai fi pusa in situatia in care va trebui sa raspund! Este evident ca afland situatia financiara din familie vor putea Lua mult mai usor o decizie!
Va rog sa-mi dati un sfat!

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 12:53, 28 Martie 2019
Sotul lucreaza in domeniul cutare.

Angajatorul nu trebuie sa ia decizia de angajare a dvs raportandu-se la calitatile altei persoane apropiate dvs. Fiti politicoasa si mergeti mai departe. Totusi. sa aveti in vedere ca o eventuala respingere ar putea sa aiba la baza si alte motive decat ca sotul dvs lucreaza in cutare domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese: da sau nu? mparnescu mparnescu Buna ziua, As dori sa ma lamureasca o persoana avizata in urmatorul caz: sotul meu are o firma a carei domeniu principal de activitate este turismul si ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva rackem97 rackem97 Buna ziua, Clauze abuzive - https://ec.europa.eu/consumers/odr/reso ... ses_en.pdf În anul 2014, am înregistrat un domeniu printr-o companie terta, ... (vezi toată discuția)
Credit chf ionelg ionelg Procedura de a da banca in judecata pentru un credit in CHF Am un credit in CHF luat in 2008 .Am mers la banca ptr. negociere dar in zadar.Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)