avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA de catre Registrul Comertului
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA de catre Registrul Comertului

Buna ziua!
Astazi sotul meu a fost anuntat de catre un lucrator de la ANAF (un amic) ca apare pe o lista emisa de catre Registrul Comertului,cu PFA-urile radiate din oficiu pentru ca au mai mult de 5 coduri CAEN.
Socul a fost mare, mai ales ca nu a fost notificat de cei de la Registrul Comertului ....... a aflat din greseala...
Bineinteles ca taxele sunt achitate la zi, vizat taxa de autorizare la primarie etc
O lucratoare de la Registrul Comertului a spus ca nu e de datoria lor sa faca astfel de comunicari.
Chiar asa?
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:37, 2 Aprilie 2019
Nici nu o sa va anunte pentru ca legea prin care trebuia sa va fi actualziat situatia cu codurile caen de pe pfa e data mai demult si ati avut la dispozitie doi ani in care sa mergeti la registrul comertului sa rezolvati. Mergeti acum la ei si la finante depuneti prin internet declaratia unica sa inchideti acest pfa si va deschideti altul in noile conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare acte de inregistrare traducator la onrc voicudamian voicudamian Am citit ca până în ianuarie 2019, PFA-urile care au au în prezent mai mult de cinci coduri CAEN sunt obligate să îşi modifice actele de înregistrare ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa Camaras Camaras Bună ziua,am fost radiat din oficiu de Registrul comerțului pentru ca as avea mai multe clase caen la unPFA, eu nu am nici un act care atestă ca depășesc ... (vezi toată discuția)
Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)