avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mustrare in mod repetat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mustrare in mod repetat

Buna seara.

Sunt funcționar public la o instituție din București si In urma cu 6 luni, am primit o mustrare scrisă de la serviciu, pe care am contestat-o in instanța si am câștigat. In urma cu 2 luni, am primit alta mustrare pe care din nou am contestat-o si este in stadiu de proces. Intre timp, m-am transferat , tot la aceeași instituție dar in alt sector. Astazi, primesc prin posta ca tot astazi trebuie sa ma prezint la comisia de disciplina. Problema mea este, mi se poate da din nou mustrare sau alta sancțiune atâta timp cât eu nu mai lucrez de aceea instituție?

Alte discuții în legătură

Sanctionat disciplinar cu ''mustrare scrisa'' beneerika beneerika buna. Doresc sfatul dvs in legatura cu o problema: sunt functionar public si recent am primit o dispozitie prin care am fost anuntat ca sunt sanctionat ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - conflict de munca magic_glassbest magic_glassbest Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Va relatez in cateva cuvinte. A avut loc o comisie de disciplina si in urma acestei comisii am fost ... (vezi toată discuția)
Comisie disciplina katap katap In aprilie 2019 am avut o altercatie verbala cu un functionar public al Directiei san vet Vaslui intr un birou al institutiei , in calitate de agent economic ... (vezi toată discuția)