avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract cu clauze de confidentialitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract cu clauze de confidentialitate

Buna ziua,
Am reziliat un contract de prestari servicii, in calitate de prestator, in care beneficarul a inclus clauze de confidentialitate. Beneficarul refuza sa plateasca ultima factura, si sa-mi predea lucrururile personale utilizate de mine pt. a lucra la biroul acestuia, pe motiv ca trebuie sa semnez un acord cu niste clauze, prin care eu ma oblig sa le respect, unilateral si pe care eu nu sunt de acord sa le semnez de vreme ce avem deja un contract.
1. Ce pot face pt. a-mi recupera bunurile, si plata facturii?
2. Daca eu nu respect clauzele de confidentilitate, mai concret, daca voi face review-uri negative pe forumuri ref. la acest beneficiar, incalc clauzele de confidentilitate? Acestea trebuiesc respectate, chiar daca beneficarul nu-si plateste toate facturile?

Alte discuții în legătură

Incalcarea clauzei de confidentialitate marius ssmpsi marius ssmpsi In cazul in care Prestatorul, din vina s-a creeaza vreun prejudiciu Beneficiarului final sau duce la rezilierea contractului dintre beneficiarul final si ... (vezi toată discuția)
Clauza .... magyari magyari Va dau un exmplu, ca asa e cel mai clar :) Este vorba de un contract de prestari servicii, incheiat pe o perioada de un an. Valoarea totala a contractului ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract florin.g florin.g Buna ziua. Sunt beneficiarul unui contract de prestari servicii care nu cuprinde vreo clauza de reziliere. Contractul respectiv are o singura clauza ... (vezi toată discuția)