avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctiune diciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiune diciplinara

daca in timpul unei pauze jignesti un coleg spunandu-i de exemplu fraier daca rade in spatele tau, este corecta aplicarea sanctiunii daca nu s-a respectat procedura intru totul?

procedura de sanctionare a fost stabilita nerespectandu-se audierea mea dupa audierea martorilor. colegul a avut 2 martori dintre care unu declara ca radea atuncti cand i-am adresat colegului o intrebare. martorii au avut doar 2 declaratii care au fost inregistrate prin secretariat. Am fost doar eu audiata.
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 30 Martie 2019
Daca o considerati nelegala , decizia de sanctionare poate fi contestata la Tribunalul in raza caruia domiciliati in termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicarii.
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
am mers pana la Curtea de Apel si am pierdut, este evident insa pentru mine ca nici judecatorii nu au respectat legea, care spune sa fii nepartinitor, a tinut cu ei, vreau sa stiu ce pot sa fac mai departe.
Nu prea mai aveti ce face , decat sa incercati sa promovati o cale de atac extraordinara - contestatie in anulare /revizuire.

Acestea se exercita pentru motivele si in termenele expres prevazute de Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie-sanctiune contest_decizie contest_decizie Derularea evenimentelor: 16.05.2014/declaratii depuse la secretariatul scolii si in aceeasi zi [b]sesizare catre Consiliul de administratie din partea ... (vezi toată discuția)
Perturbare audiere martori aidu aidu In sedinta care urmeaza, vor fi audiati ca martori fosti colegi ai mei de la fostul loc de munca, de la care am fost concediat. Acestia vor veni insotiti de ... (vezi toată discuția)
Pv cercetare disciplinara luminita_zenaida luminita_zenaida Am fost supusa unei cercetari disciplinare, un subterfugiu in care am fost torurata psihic mai mult de o ora. Pentru ca am stiut sa ma apar si sa contracarez ... (vezi toată discuția)