avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns am tot cautat raspunsuri si degeaba... Un act de proprietate se poate face cu un buletin provizoriu? Buletinul este expirat si imi doresc sa imi schimb domiciliul in noua casa unde vreau sa fac actele de proprietate.

Alte discuții în legătură

Divort de urgenta JosefC JosefC Buna.am si eu o mica problema. Parintii unui prieten foarte bun sunt despartiti,insa nu divortati.Mamei lui i-a expirat buletinul, si ca sa il schimbe trebuie ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu drazicmania drazicmania Am o persoana care sta la mine in chirie dar fara sa exista un contract de inchiriere.. Ea vrea sa isi faca buletin pe adresa garsonierei mele ..Nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt a schimba buletinul si executare silita word12 word12 as avea si eu o intrebare...ce acte am nevoie pt ca mi-a expirat buletinul si am si ceva amenda de plata la politie cu executare silita...110 ron.... mai rau ... (vezi toată discuția)