avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luarea in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luarea in spatiu

Am o persoana care sta la mine in chirie dar fara sa exista un contract de inchiriere.. Ea vrea sa isi faca buletin pe adresa garsonierei mele ..Nu stiu ce sa fac? nu vreau sa risc nimic ..multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters200573 , utilizator 15:47, 12 Aprilie 2011
Ganditi-va de mai multe ori pana sa luati o hotarare
Accesati sectiunea asociatii de proprietari unde puteti parcurge diferite situatii neplacute cu care se confrunta proprietarii ,dupa ce initial au facut gestul sa accepte luarea in spatiu si ulterior ,cand nu mai pot scapa de respectiva persoana,sau au probleme din partea acesteia,solicita opinii pentru a iesi din incurcatura
Sunteti proprietar, dvs aveti dreptul sa decideti pe cine luati in spatiu sau nu... Este bine sa aiba doar mutatia flotanta la dvs , nu ar fi bine sa/si faca domiciliul la adresa dvs. Orice ar face, pe viitor... veti fi cautat, sau veti primi citatii , amenzi etc. la adresa dvs... Domiciliul e al dvs. nu al tuturor. Este de ajuns ca o primiti in chirie. Poate mai tarziu o sa va faca probleme.. Sa fie multumita doar cu atat. E doar parerea mea...
nu preeu o sa aleg calea care nu presupune nici un risc din partea mea ..multumesc pentru raspunsuri ..nu prea stiu cum e cu flotantul? persoanei de care vorbesc ii expira buletinul si el mi-a spus ca are nevoie de buletin valabil 10 ani ( nu provizoriu) pentru a putea merge la munca in Londra..flotantul il ajuta in aceste conditii? are si alte solutii pentru a putea obtine actele necesare plcarii in Londra?
Buletinul (C.I.) cu domiciliul stabil sa si-l faca acolo unde are casa sau daca nu, la parinti, unde are familia sa. "Flotant" e mutatia pe o perioada scurta, 1 an. Cred ca e bine sa luati in calcul sfaturile anterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pop_maria pop_maria am chiriasi fara a le fi facut contract de inchiriere.....vror sa fie luati in spatiu pt ca sunt din alta localitate si spun ca le-ar fi de folos acest lucru ... (vezi toată discuția)