avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lămuriri despre începerea unei afaceri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lămuriri despre începerea unei afaceri

Buna ziua !
Unde ar trebui sa merg ca sa intreb despre începerea unei afaceri intre 2 asociați?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:46, 29 Martie 2019
La registrul comertului trebuie sa mergeti sa inregistrati acel srl cu doi asociati. Puteti citi informatii si la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)
Oug 44/2008 Gicuta Nistor Gicuta Nistor Buna ziua, Va rog sa-mi lamuriti, daca puteti, o problema privind PFA. Eu am primit Autorizatia de traducator de la Ministerul Justitiei, in septembrie 2008, ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl neplatitoare de tva carmenutza_86 carmenutza_86 vreau sa deschid un srl neplatitor de tva pe domeniul de reparare si intretinere autovehicule. cu ce sa incep? de unde sa o iau? 1.ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)