avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea contractului de munca in urma pensionarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea contractului de munca in urma pensionarii anticipate

Ce trebuie sa fac in cazul in care am primit decizia de pensionare anticipata.Cum inceteaza raportul de munca cu angajatorul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 29 Martie 2019
Depuneti cerere de incetare a CIM si atasati decizia de pensionare, mai departe stie angajatorul ce sa faca.
C.i.m. inceteaza de drept la data comunicarii deciziei de pensionare ... prin urmare, ii comunicati angajatorului doar decizia de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o decizie de pensionare anticipata emisa in 28.06. ... MarcelinaDoina MarcelinaDoina Buna ziua, am o Decizie de pensionare anticipata emisa in 28.06. va rog: 1/ Cererea de incetare CIM cu ce articol trebuie sa o fac? 2/ ce perioada de ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim - pensie anticipata partial valentinaanghel valentinaanghel Casa de pensii a trimis pe adresa de mail din D112 comunicare cu titlu informativ ca s-a emis decizia de admitere privind acordare pensie anticipata partial a ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pentru pensionare aijin aijin Buna ziua. As dori sa ma ajutati intr-o problema. Am un salariat care si-a depus dosarul pentru pensionare in iulie 2009. In septembrie a venit decizia cu ... (vezi toată discuția)