avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua,am si eu o intrebare,am luat ajutor social pe luna decembrie 2018 si chiar in aceasi luna am depus dosarul pentru pensie de handicap si pensie de invaliditate..in ianuarie 2019 am primit certificatul de handicap si de asemenea am primit si banii..la inceputul lui martie am primit decizia de pensionare ca intre timp cei de la casa de pensie sa imi zica ca imi anuleaza decizia de pensie pentru ca primesc ajutor social ..intre timp am depus cererea de incetare a ajutorului social ..ma puteti ajuta va multumesc

Alte discuții în legătură

Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit decizia de pensie de boala in 19 decembrie ... CamyKor CamyKor Bună ziua! Am primit decizia de pensie de boala in 19 decembrie 2022 și am depus dosarul în i18 ianuarie 2023 .Mi s a spus de la comisia de expertiza si de ... (vezi toată discuția)
Despre legea 111/ 05.2018 privind taxele și impozitele Flory2018 Flory2018 Buna ziua. Sunt mama unui copil cu handicap grav . Certificatul este emis în decembrie 2017 .in ianuarie 2018 am depus cerere pt scutirea impozitului pe anul ... (vezi toată discuția)