avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am primit decizia de pensie de boala in 19 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am primit decizia de pensie de boala in 19 decembrie ...

Bună ziua! Am primit decizia de pensie de boala in 19 decembrie 2022 și am depus dosarul în i18 ianuarie 2023 .Mi s a spus de la comisia de expertiza si de la serviciu ca voi fi plătită de cand am fost pensionata adică din 19 decembrie.dar eu am primit doar pe doua luni si 10 zile .....nu pe 3 luni si 10 zile. Este corect?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CamyKor , utilizator 21:06, 2 Octombrie 2023
Nu aveati cum sa primiti de la CJP o decizie de pensionare pe caz de boala inainte, daca ati depus dosarul o luna mai tarziu.
Am primit decizia de pensie de invaliditate in 19 decembrie 2022 de la comisia de expertiza .e foarte logic...... nu am spus ca de la de la CJP ....
..In 18 ianuarie 2023 am depus dosarul la CJP .si voiam să știu in martie 2023 pe cate luni trebuia sa primesc pensia ....Pe doua luni si 10 zile sau pe 3 luni si 10 zile? Asta era de fapt întrebarea?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2023
CamyKor, utilizator
Se ia in calcul, la CJP, data la care ati depus dosarul.
Păi cum as fi putut depune dosarul mai devreme ..ca doar nu puteam sa l depun pe 19 decembrie? Din data de 19 decembrie pana in 18 ianuarie eu nu am mai avut calitatea de asigurat?Nu mi se asigura continuitate de la data pana când am fost salariat la data cand am luat decizia de pensionare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala ionela77 ionela77 Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o problema, este mai exact problema cumnatei mele care urmeaza sa se pensioneze(pensie de boala-de handicap ... (vezi toată discuția)
Cum o pot pensiona pe mama? Vârlan Alexandra Vârlan Alexandra Buna ziua! Mama mea are 47 de ani si a fost operata de cancer de col in Italia. S a intors in tara definitiv. Acum ceva vreme a facut diabet si a devenit ... (vezi toată discuția)
Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)