Dacă am fost imputernicita pe cardul de pensie al mamei mele si am scos bani cu buletinul de la bancă fără ca acei bani să ajungă la ea, poate să mă de a in judecată, are drept de castig daca la momentul respectiv eram imputernicita si banca mi a dat banii?Mentionez că am scos acei bani pt ca datorita mie au fost strânși deoarece am intretinut-o câteva luni bune iar acum relația s a răcit și acum locuieste cu sora mea .Eu am strâns acei bani pt ca am vrut să am un sprijin când se va prăpădi, dar i am scos acum pt ca vrea să i lase surorii mele tot ce are mostenire(apartamentul).Ce să fac să i inapoiez banii,va câștiga daca merge la poliție, suma este de 3500 lei?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
La politie nu va avea suuces ca nu i-ati furat, insa in instanta civila, va avea castig de cauza, cel mai probabil. Chiar daca sunteti imputernicita pe cont, banii sunt ai ei..
Schimbare proprietar cont
eec
Buna ziua, va rog sa ma ajutati deoarece am o mare problema. Mama mea impreuna cu tatal meu au strans in banca o suma de bani pe numele tatalui meu apoi tatal ... (vezi toată discuția)