avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj neindemnizat 2019
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj neindemnizat 2019

Dupa ce se incheie perioada de somaj indemnizat (12 luni), se poate trece la statutul de somer neindemnizat ? In acest ultim caz, se mai beneficiaza de asigurare de sanatate ? Dar de vechime pentru pensie si care este baza lunara de calcul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 30 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate trece la statutul de somer neindemnizat, situatie in care nu beneficiati de asigurare la sanatate si lde stagiu de cotizare la pensie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea capacitatii de munca dupa invaliditate dupa concediere aidu aidu Art. 17 alin (1) Legea76/2002 In vederea stabilirii dreptului de indemnizatie de somaj, somerii prevazuti la art. 16 lit. a) sunt persoanele care se pot gasi ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare Andreibazavei Andreibazavei Stagiuld e cotizare somaj ser va adauga la stagiu de cotizare pensie? Sau sunt doua stagii diferite? (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? alina84mrc alina84mrc buna ziua! imi puteti spune daca o pers de 54 de ani,a lucrat fix 12 luni poate beneficia de somaj? pe ce perioada si daca in timpul somajului ii merge ... (vezi toată discuția)