avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Loviri si alte violente. Prescriptia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Loviri si alte violente. Prescriptia

Problema Juridica
Buna ziua.
Am si eu o intrebare la dumneavoastră. Acum 5 ani a facut cineva o plangere pe numele meu pentru loviri si alte violente. Intrebarea este ,,in cat timp intervine prescriptia in acest dosar tinand cont de faptul ca articolul care intrerupe prescriptia a fost declarat neconstitutional?"
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Bună seara! fiţi amabili, pentru infracţiunea de loviri şi ... MariusTudoran MariusTudoran Bună seara! Fiţi amabili, pentru infracţiunea de loviri şi alte violente, 6 ani şi jumătate între comunicarea deciziei de clasare şi redeschiderea ... (vezi toată discuția)
Prescrierea faptei de loviri și alte violente paulgabriel paulgabriel Buna ziua Acum 6 ani cineva a făcut o plângere penală împotriva mea pentru loviri și alte violențe și-a scos un certificat medical cu 1-2 zile de ... (vezi toată discuția)
Intrebare cu privire la prescriptia raspunderii penale cezarad cezarad Buna ziua. Va prezint o speta. O persoana a comis o fapta in anul 2012). In anul 2017, intervine prescriptia raspunderii penale, conform art. 154, lit d Noul ... (vezi toată discuția)