avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescrierea faptei de loviri și alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescrierea faptei de loviri și alte violente

Buna ziua Acum 6 ani cineva a făcut o plângere penală împotriva mea pentru loviri și alte violențe și-a scos un certificat medical cu 1-2 zile de îngrijiri medicale și de atunci am fost chemat la parchetul militar deoarece sunt cadru militar de nenumărate ori. Am avut pe rand calitățile de martor suspect și inculpat si de la capat .... martor suspect și inculpat in prezent dosarul se afla tot la parchetul militar. Intrebarea mea este cand pot cere prescrierea faptei ținând cont si de deciziile curtii constitutionale care fac referire la prescripție. Rog un raspuns mai complex si din partea unei persoane cunoscatoare de drept penal

Alte discuții în legătură

Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)
7-8 zile ingrijiri medicale... ContSters230506 ContSters230506 am avut o altercatie cu un tip beat care s-a tinut dupa mine sa ma bata si pana la urma l-am batut...el si-a scos certificat medical cu 7-8 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Bataie sultanoiu ionela sultanoiu ionela daca cineva a dat un pumn lu taicasu, acesta cei poate face? poate sa faca plangere penala ptr vatamare corporala? (vezi toată discuția)