avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functionar public

In cat timp si ce aprobari sunt necesare pentru dispozitia de promovare in grad a unui functinar public? Mentionez faptul ca au trecut 3 luni de la ramanerea definitiva a examenului de promovare in grad si nici pana la aceasta data nu a fost emis dispozitia de promovare in grad. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 1 Aprilie 2019
În termen de 10 zile de la data afișării rezultatelor finale, autoritatea sau instituția publică în cadrul căreia este numit funcționarul public care a promovat concursul va emite actul administrativ de numire în funcția publică de nivel superior a acestuia.
Multumesc. Cine se face vinovat de nerespectarea legii in acest caz? se tot raspunde cand sunt lntrebati cei de la personal, ca se asteapta statul de functii aprobat de la minister saj anfp....
In primul rand, institutia respectiva care nu depune diligentele pentru intrarea in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare aviz anfp pentru promovare in grad profesional superior ecaliopi ecaliopi Este necesar avizul ANFP in situatia promovarii unui functionar public in grad profesional superior ? ( pentru functii publice de executie, la nivel de ... (vezi toată discuția)
Emitere dispozitie de primar in cazul promovarii in grad profesional al functionarilor publici elisa_2000 elisa_2000 Dupa examenul de promovare in grad profesional al unui functionar public, in cat timp se poate emite dispozitia, care este termenul legal de emitere a ... (vezi toată discuția)
Termen numire in functia publica, dupa promovarea in grad profesional viotimis viotimis Am sustinut in luna septembrie examen pentru promovarea in gradul profesional imediat superior celui detinut. Având în vedere că am promovat acest examen, ... (vezi toată discuția)