avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii sociale platite de un pensionar (limita de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii sociale platite de un pensionar (limita de varsta) angajat cu CIM

Este Legal ,ca un pensionar sa plateasca asigurari sociale ,stiind faptul ca ;-,somer nu mai poate fi, -inca o data pensionar si CAS stiind faptul ca ,este emis nominal un card de sanatate pe baza CNP . cum pot ataca in instanta aceasta anomalie.Multumesc

Alte discuții în legătură

Formular nou - eliberare card european sanatate Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu noul formular \\"Anexa2\\" pentru eliberarea cardului european de sanatate? Stiu ca mai este necesara o cerere tip, C.I. si ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate pentru student care studiaza in marea britanie mrnvladu mrnvladu Fiul meu este din toamna aceasta student in Marea Britanie. Casa de Asigurari de sanatate a refuzat sa ii elibereze cardul european de sanatate motivand ca ... (vezi toată discuția)
Concediu medical daniel2766 daniel2766 buna ziua.am o intebare,cine trbuie sa plateasca contributia la asicgurari de santate in caz de concediu medical pe o perioada mai lunga,multumesc. (vezi toată discuția)