avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ieșire auto Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ieșire auto Bulgaria

Buna seara! As dori in luna Iulie sa merg cu familia la mare in Bulgaria. Mașina o am pe numele unui prieten,am cumparat-o de la el și o sa o înmatriculez după ce ma întorc din sejur. Ce acte am nevoie pt ieșire?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:46, 1 Aprilie 2019
Nici unul special. ITP în termen, mașina în regula, RCA valabil, permisul sa nu fie expirat.
Nu trebuie procura de la proprietar?

latka a scris:

Nici unul special. ITP în termen, mașina în regula, RCA valabil, permisul sa nu fie expirat.

Nu trebuie procura de la proprietar?

latka a scris:

Nu. Gaseati aceasta informație și pe site-ul poliției de frontiera. Mașina și șoferul trebuie sa fie în regula cu toate actele dpdv rutier. Dacă încălcați regulile de circulație în Bulgaria amenda va veni pe numele celui care e acum autoturismul.
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2019
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism inmatriculat in ue Roxa0 Roxa0 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este perioada cu care se poate circula in Romania cu un autoturism imnatriculat in Portugalia. Mentionez ca autoturismul ... (vezi toată discuția)
Acte masina inmatriculata in bulgaria lili.ana lili.ana Buna seara, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am cumparat o masina din Bulgaria, am facut contract de vanzare cumparare la notar, apoi mi s-au predat ... (vezi toată discuția)
Folosirea mașinii unei alte persoane in bulgaria BCosmin1 BCosmin1 Bună ziua. Aşi dori să aflu dacă pentru a folosi masina aflată în proprietatea altei persoane (cumnatul meu) în Bulgaria este necesar un contract ... (vezi toată discuția)